Lies Bos

"De sterke kant van Praktijk "De Verbinding" is dat u er terecht kunt voor de behandeling van uiteenlopende klachten."

De klant staat altijd centraal en is er veel tijd voor het vaststellen van de juiste diagnose en het behandelplan. Voedingsadviezen om het immuunsysteem te versterken maken daarvan onderdeel uit, evenals een advies voor de nodige voedingssupplementen. Het kan nodig zijn dat bepaalde onderzoeken door derden uitgevoerd worden om te achterhalen wat de oorzaak van uw klachten is. Deze onderzoeken vinden plaats in diverse gerenommeerde laboratoria die met de modernste technieken werken. Alle consulten zijn uitsluitend op afspraak en duren meestal van 1 uur tot 1 1/2 uur.

Therapeut

Wie is Lies Bos?

Mijn naam is Lies Bos en ik ben geboren in 1951.

Na een aantal gebeurtenissen op mijn levenspad, ben ik op zoek gegaan naar een manier om daar mee om te gaan. Op deze speurtocht kwam ik in aanraking met Cranio Sacraal therapie. Het werd onmiddellijk mijn passie. Dit heeft mij innerlijke rust gebracht. De situatie om mij heen was dan weliswaar niet veranderd maar ik kon hier op een andere, betere manier mee omgaan.
Om anderen kennis te laten maken met Cranio Sacraal therapie en hen daarmee te helpen ben ik de opleiding Cranio Sacraal therapeut gaan volgen aan de Peirsman Cranio Sacraal Academie (PCSA) te Antwerpen. Deze opleiding heb ik met goed gevolg afgesloten en ben nu Register Cranio Sacraal therapeut.

Ook volgde ik diverse andere opleidingen om in mijn praktijk een totaalpakket aan te kunnen bieden. Dit zijn o.a. de opleiding tot DORN-therapeut, Opleiding Medische Kennis op HBO-niveau, Reconnective healing therapeut, Verzamelpuntcorrectie therapeut en uitgebreide kennis van Orthomoleculaire- en Natuurgeneeskunde.

In mijn werk combineer ik kennis en ervaring met een meditatieve houding. Door de zachte aanraking en het subtiele werk met lichaam en geest ontstaat ruimte, stilte en rust. Dit helpt opnieuw in contact te komen met je levensenergie en eigen wijsheid om vervolgens een balans te vinden in fysieke en geestelijke gezondheid.

Deel deze pagina

Volg ons opPrijzen

Genoemde consulttarieven zijn zonder btw, er is geen btw verschuldigd

Prijs 1e consult/intake: € 88,00; 1 tot 1.15 uur;
Vervolgconsult: € 78,00; 1 tot 1.15 uur;
Consult kort: € 47,00; 1/2 uur
Tachyon Cocoonsessie: € 55,00; 1 uur ( geen vergoeding verz. mij mogelijk )

Verzekeringen

Veel zorgverzekeraars vergoeden de consulten vanuit de aanvullende verzekering. 

Op grond van mijn licentie in het Register van de VBAG geven heel veel ziektekostenverzekeraars een gedeeltelijke of volledige vergoeding, mits u een aanvullende verzekering voor beweegzorg of alternatieve behandelingen heeft. Raadpleeg uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw ziektekostenverzekeraar.

Certificaten

Bij de volgende beroepsverenigingen en overkoepelende organisaties ben ik aangesloten

 • VBAG
  Vereniging ter Bevordering Alternatieve Geneeswijzen.
  Registratienummer 2.121101B
 • RBCZ
  HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg .
  Registratienummer 910642R
 • KVK
  Nummer 20133217
 • KVK
  Vestigingsnummer 000011877936
 • BTW
  NL001803664847