Reconnective healing

Reconnective Healing, een vorm van heling die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is, brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

Een levensveranderende ervaring

Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. Reconnective Healing onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Prana Healing en reikt voorbij iedere techniek die je ooit tegengekomen bent.

Eric Pearl zegt hierover:

"Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd - een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had."

Deze energie├źn die zeer duidelijk waarneembaar zijn, worden aan het begin van de sessie ge├»nitieerd door de Reconnective Healing Practitioner en blijven tot lang na de sessie in jou doorwerken. Door deelname aan deze sessies zul je blijvend veranderd zijn. Je zult op hogere frequenties dan ooit tevoren functioneren en afgestemd zijn.

Reconnective Healing sessie

Hoe ziet een sessie eruit?

In een sessie lig je gekleed op een behandeltafel terwijl de therapeut je in contact brengt met de helende frequenties. Je wordt, behalve bij duidelijke fysieke klachten, niet aangeraakt. De ruimte is prikkelarm, zonder muziek of geuren met gedimd licht, zodat je volledig kunt ontspannen en je overgeven aan de ervaring. De totale sessie duurt meestal ongeveer een uur.

Innerlijke houding

Ondanks dat je komt met een specifieke klacht of vraag, is het belangrijk om verwachtingen los te laten. Het is natuurlijk dat je wenst dat je probleem verdwijnt, maar door vast te houden aan een gewenste uitkomst, is de kans groot dat je de uitkomst daardoor juist beperkt.

Door vertrouwen te hebben in de intelligentie van je lichaam en de helende capaciteit van de universele energie, kan er zelfs meer gebeuren dan jij je zelf kunt voorstellen.

Wat kun je ervaren tijdens een sessie?

De meeste mensen ervaren diepe rust en ontspanning, die geruime tijd [tot dagen] na de sessie voort kan duren. Vaak is er direct een verlichting van klachten en pijn die in de tijd daarna nog verder doorwerkt.


Deel deze pagina

Volg ons op